Om mig

Jag heter Mimmi Wägerth och är bosatt i Österskär.

Min passion är att skapa och jag brinner för den kreativa processen med struktur, färg och form. Jag lägger min själ i mina projekt och vill skapa något som är unikt för varje kund, det ska vara estetiskt tilltalande, funktionellt och hållbart.

Att formge och planera en trädgård med växter, former, funktion och hårda material tillsammans med en kunds drömmar är bland det roligaste jag kan vet.

Min bakgrund som grafisk formgivare talar om mitt intresse för färg och form. Sedan 1988 har jag arbetat på olika reklambyråer i Stockholm. Trädgård har dock alltid varit ett av mina största intressen. En dröm jag hade var att bli arkitekt, så att utbilda mig till trädgårdsarkitekt kändes som en perfekt kombination. 2017 sadlade jag om och läste till diplomerad trädgårdsarkitekt på Trädgårdsakademin. Det fina med det jag formger idag är att det är mer bestående och skapar ett värde för många lång tid framöver.


Jag är medlem i föreningen Svenska Trädgårdsdesigners, en förening och branschorganisation vars syfte är att verka för kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap inom området design av trädgårdar och landskap.